Tenten

Van traditionele zadeldaktenten tot luxe pagodetenten. Met of zonder zijwanden. Wij tekenen het tot in de puntjes uit. Weet je niet precies wat je nodig hebt voor het aantal gasten? Dat hoeft ook niet. Wij hebben de ervaring en adviseren jou graag.

Aluhallen

Een aluhal is een demontabele rechthoekige aluminium constructie met kunststof zijwanden of glaspanelen. Hij is bovendien flexibel uit te bouwen met andere tenttypen. Voor bijvoorbeeld een luxe entree, een garderobe, extra artiestenruimte of een bar / catering. Een stijlvol alternatief dus voor jouw evenement!

Meubilair

Hoge vensterkoelkasten waardoor niemand meer mis grijpt. Basic statafels of liever gekleed in een nette rok. Terrasmeubilair voor de zittenblijvers. Extra heaters voor de koude Hollandse avonden. We hebben het allemaal!

Tentvloeren

Houten vlondervloeren voor een warme uitstraling of een robuuste vrijdragende vloer die tegen een stootje kan. Jouw evenement heeft een specifieke oplossing nodig. En die hebben wij voor je.

Particulieren

Een overheerlijke buurtbarbecue tijdens een snikhete zomer, een onvergetelijk feest omdat je 50 wordt of een knotsgek familiefeestje? Laat de koelkasten en statafels maar aanrukken!

Vraag offerte aan