Historie

Toon & Leen

Het was de tijd van de puntkragen, de vlinderbrillen en de introductie van de hotpants toen Toon en Leen Manders in 1971 begonnen met de verhuur van tenten voor braderieën, kermissen en thuisfeestjes. Zoals in veel familiebedrijven werd het bedrijf gerund vanuit een mini opslag achter het huis. Met een kleine vrachtwagen werden de spullen naar de locatie gebracht. De sfeer was en is nog steeds informeel. Zoals onze vader en opa dat in die tijd ook deed. De eerste klanten van toen zijn nog steeds aan ons bedrijf verbonden. Een eerlijke prijs voor het leveren van overkappingen en kramen voor elke gelegenheid.

Hans & Rianne

Hans ging als kleine jongen al vaak met zijn vader op pad. Om te helpen de marktkramen te bouwen voor kleine markten en braderieën rondom Venray. In de jaren tachtig stapte Hans officieel in het bedrijf. Zijn grote liefde Rianne volgde een jaar later. Ze was nog jong, maar wist van aanpakken. Achter de schermen zorgde zij ervoor dat alles op rolletjes liep. Want Hans was – net als zijn vader – vaak van huis om op locatie te bouwen. Hans stuwde het bedrijf op door een andere weg te kiezen dan zijn vader. Hans zag toekomst in het bouwen van tenten voor particuliere en zakelijke evenementen. Marktkramen waar het ooit mee begon, werden steeds minder gebouwd. Deze keuze legde het bedrijf geen windeieren.

Nick & Bob

Met de kinderbox op kantoor werd de liefde voor het vak ook aan hun kinderen doorgegeven. In 2016 stapte de oudste zoon van Hans en Rianne - Nick - in het bedrijf. Ook hij ging als kleine jongen al met zijn vader op pad. Zo vader zo zoon. Zittend op een heftruck werd zijn passie voor het familiebedrijf al op jonge leeftijd overgebracht. Ook jongste zoon Bob besloot na een korte uitstap in de machinebouw in het familiebedrijf te stappen. De jonge generatie besloot opnieuw een andere koers te gaan varen door meer in te zetten op ALU-hallen. Van marktkraam tot luxe locaties. Dat is ruim 50 jaar Manders Verhuur in een notendop.

Vraag offerte aan