Over Manders

Over Manders Verhuur

Manders Verhuur is in de afgelopen 50 jaar echt een begrip in de regio geworden. Groot geworden door klein te blijven. Dat is onze kracht. Wij staan zelf met ons team op locatie voor de bouw van tenten, paviljoens en aluhallen. Zo zijn we flexibel en kunnen we snel meebewegen met de wensen van onze klanten. Specifieke kennis van de mogelijkheden op locatie is dus altijd dichtbij. Want elke locatie is anders en vereist altijd maatwerk. Daarin denken we graag met je mee en gaan altijd voor het beste resultaat.

Sinds 1971

Historie & huidige generatie

Hans Manders nam het bedrijf in 1992 over van zijn vader. Samen met zijn vrouw Rianne – die een jaar later in de zaak kwam – groeide het bedrijf uit tot een grote speler op de markt.

Nick en Bob zijn in 2015 en 2017 ook deel uit gaan maken van de VOF. Op dit moment werken naast de familie Manders nog 15 medewerkers bij het bedrijf.

Hans Manders

Rianne Manders

Nick Manders

Bob Manders

Veiligheid & certificering

Branchevereniging TVD

De TVD vertegenwoordigt de toonaangevende tentenverhuurbedrijven in Nederland als dé branchevereniging in deze sector. Aangesloten bij de TVD, garanderen tentenverhuurbedrijven kwaliteit in hun producten en diensten.

Vraag offerte aan