Aluhallen

Wat zijn Aluhallen?

Veelzijdig en flexibel net als wij! Dat is onze aluhal. Jouw evenement krijgt echt persoonlijkheid met deze locatie. Een aluhal is winddicht en biedt dus altijd een aangename plek voor jouw gasten. De enige voorwaarde voor de locatie is dat die berijdbaar is met een vrachtwagen en heftruck.

Offerte aanvragen

Capaciteit

tot 2.400 personen

Lengte

Per 5 meter

Zijhoogte

3 meter

Breedte

10 - 15 meter

Vloeroppervlakte

50 - 2.500 m²

Wat zijn de mogelijkheden met Aluhallen?

Een aluhal is een demontabele rechthoekige aluminium constructie met kunststof zijwanden of glaspanelen. Hij is bovendien flexibel uit te bouwen met andere tenttypen. Voor bijvoorbeeld een luxe entree, een garderobe, extra artiestenruimte of een bar / catering. Een stijlvol alternatief dus voor jouw evenement!

Door de nokhoogte is een aluhal een perfecte accommodatie voor het aanbrengen van geluid- en lichtinstallaties. De afmeting en uitvoering kan naar jouw wens worden ingevuld. De vrijdragende vloer, die in elke maat aluhal kan worden gelegd, maakt het plaatje helemaal af. Hierbij kunnen we zelfs hoogteverschillen op het terrein overbruggen.

Naast een locatie voor jouw feest of evenement biedt de aluhal nog meer mogelijkheden.

Opslagruimte

Heb je tijdelijk extra opslagruimte nodig bij je bedrijf of huis? Dat kan! De aluhal is hiervoor een snelle en semi-permanente oplossing. Voor de opslag van bouwmaterialen, machines of voorraad. De hallen kunnen snel worden aangepast aan de opslagbehoefte. Een veilige en klimaatneutrale plek voor jouw spullen!

Werkruimte

Groeit je bedrijf een beetje uit zijn jasje en laat de uitbreiding nog even op zich wachten? Ook dan kan een aluhal een semi-permanente oplossing. Een tijdelijke extra werkruimte die flexibel kan worden uitgebreid naar de capaciteitsbehoefte. De hallen kunnen worden uitgerust met verlichting, verwarming en ventilatie. Zo kun je snel met je medewerkers aan de slag!

Tijdelijke verblijfsaccommodatie

Grote groepen mensen tegelijk onderdak bieden of laten overnachten tijdens een evenement? Ook daarvoor kan de aluhal een oplossing bieden. Nooit meer een capaciteitsprobleem dus met onze flexibele hallen!

Direct een offerte opvragen?

Maak gebruik van ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan